Categories
story

June 23 in Amsterdam

Op 23 juni 2024 tijdens de jaarlijkse Open TuinKunstdag 2024 presenteert tuinpark Tuinwijck in Amsterdam Schellingwoude twee installaties van beeldend kunstenaar Wim Hooghwinkel.

Bomen vol stilleven 
Een spontane samenwerking tussen Sandra Verdonk en Wim Hooghwinkel. Op haar wandelingen of fietstochten plukt Sandra bloemen, takjes en bladeren die ze tegenkomt. Thuis zet ze deze in een vaasje. De vaasjes komen veelal van de kringloop. Wim maakt hier dan foto’s van als zijn het klassieke geschilderde stillevens. Deze brengen we nu weer naar buiten. 

Schilderworkshop. 
Een schilder heeft zijn kamp opgeslagen in de tuin van Ineke en Rene en heeft daar een tijdelijk openlucht atelier. Shilderijen hangen in de bomen. Wat is de bron van schilderkunst? Ervaar het zelf en maak je eigen schilderij! Wim moedigt je aan om je niet teveel te focussen op het resultaat, maar je mee te laten voeren door het proces.

Ben je in de buurt? Leuk als je komt kijken!

Adres is Liergouw 55, 1026 BW Amsterdam, tuin 134.

Open vanaf 12:00

Workshop vanaf 14:30

Zie voor volledig programma en plattegrond deze flyer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.